luni, aprilie 12, 2021
Administrație

Măldăreşti a rămas cu mult în urma celorlalte localităţi din zona Horezu. Valeriu Ion Luţescu, candidat PSD la funcţia de primar, a avut două superacţiuni, pentru a veni cu soluţii la problemele comunităţii sale

2.45KVizualizari
În ultimii ani, comuna Măldăreşti a bătut pasul pe loc în ceea ce priveşte lucrările la drumuri, şcoli, grădiniţe (iar reţeaua de alimentare cu apă nu există decât pentru 30 % dintre gospodării) şi a rămas cu mult în urma celorlalte localităţi din zona Horezu. Valerian Ion Luţescu, candidat PSD la funcţia de primar la alegerile din iunie, are deja soluţiile pentru a face din Măldăreşti un pol de atracţie zonal, care să pună în evidenţă toate resursele de care dispune, în special, cele istorice. Week-end-ul trecut, împreună cu staff-ul său de campanie, acesta a avut două super-acţiuni. Prima a vizat colectarea deşeurilor de pe drumurile publice din localitate (şi a strâns zeci de saci plini, doar de pe căile de acces principale, semn că autorităţile dorm), iar cea de-a doua a avut ca ţintă doamnele şi domnişoarele, pentru că nu-i aşa, duminică, a fost chiar ziua lor.
„Ştiu că sunt multe probleme de rezolvat la Măldăreşti. Trec şi eu prin alte localităţi şi văd cât de mult s-au dezvoltat în ultima perioadă. La noi, parcă timpul s-a oprit în loc. Am vorbit cu locuitorii, în timp ce am împărţit flori, iar lumea este tare-tare dezamăgită. Împreună, trebuie să facem din Măldăreşti localitatea pe care ne-o dorim. E foarte mult de muncă, dar ştiu că pot face multe lucruri frumoase pentru comunitatea mea”, a afirmat Valeriu Ion Luţescu (39 de ani).