Monden

Mămicile din Vâlcea au, în sfârşit, sala de fitness mult visată: cu loc de joacă, unde copiii lor se vor simţi super! Un arbitru a dat viaţă acestui proiect deosebit! Află detalii aici!!!

4.28KVizualizari

Oraşul Râmnicu Vâlcea se va îmbogăţi, de săptămâna viitoare, cu o nouă sală modernă de fitness, care va aduce concept nou în lumea sportului. Investiţia are o suprafaţă de 260 de metri pătraţi şi va fi deschisă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 5, la „24 de Trepte”, etajul 1. Aici va fi paradisul mămicilor! În timp ce acestea vor face zumba ori alte sporturi de întreţinere şi tonifiere, copiii lor se vor putea bucura de un spaţiu special amenajat, foarte generos şi plin cu jucării minunate. Bineînţeles, în toată această perioadă, cei mici vor fi supravegheaţi de o persoană autorizată, care va face jocuri interactive cu ei.
Acest proiect a fost pus în practică de un arbitru de fotbal. Este vorba de Raluca Creţu, absolventă de cursuri de specialitate, dar şi masterand la Ştiinţe Politice, SNSPA Bucureşti.

„Iubesc mult să fac sport, iar de aici a apărut şi dorinţa mea de a face ceva deosebit!”

„Ralu Fitness”, sala care va fi inaugurată săptămâna aceasta, este aşteptată deja cu nerăbdare de tinerele mămici, care îşi vor putea lăsa copiii să se joace în voie, în timp ce ele vor face zumba sau alte exerciţii. „În urmă cu un an şi jumătate, un prieten mi-a dat această idee, mai ales că ştia că îmi place mult sportul. Am participat la un concurs, unde au fost depuse 500 de dosare, iar eu m-am numărat printre cei 50 de fericiţi câştigători. Am obţinut finanţarea şi m-am apucat imediat de treabă. Am vrut să fac ceva deosebit, nu neapărat să umplu sala de aparate de forţă, unde lumea să tragă tare de fiare. Visul meu a fost ca sala de fitness să fie una interactivă, adică pe muzică şi distracţie. Un stil modern de a face sport, extrem de apreciat în Occident, care dă roade din ce în ce mai mult şi în România. Aşa am ajuns la proiectul Ralu Fitness. Pe lângă faptul că mămicile se vor putea relaxa, vor face şi sport, iar copiii lor se vor juca şi vor învăţa multe lucruri cât se poate de interesante: să numere, să coloreze, să recite poezii etc. Acum, sunt la ultimele finisaje cu sala, pe care o voi deschide săptămâna aceasta. Îi invit pe toţi iubitorii de mişcare să ne treacă pragul să vadă despre ce e vorba. Sunt convinsă că le va plăcea mult!”, a spus Raluca Creţu.

La sala Ralu Fitness, veţi putea face yoga, zumba, aerobic, pilates şi nu numai!

„Serviciile pe care le vom oferi vor fi următoarele: vom avea un antrenor originar din India, care va veni o dată pe săptămână la Rm. Vâlcea, pentru cursuri de yoga şi nu numai. Este foarte bun, extrem de apreciat în ceea ce face… Apoi, vom avea cursuri de pilates şi de zumba, cu antrenori renumiţi, care au o bogată experienţă în aceste domenii. Bineînţeles, şi eu voi fi implicată activ în circuit… De abia aştept să ne apucăm de treabă! Garantez că va fi ceva super-frumos! Voi da totul pentru ca toţi cei ce ne trec pragul să se întoarcă din nou, cu plăcere…”, a mărturisit Raluca Creţu, căreia îi urăm mult succes!
Vom reveni cu imagini şi noi informaţii de la deschiderea oficială a sălii Ralu Fitness, care va avea loc în următoarea săptămână!