luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Mangalagiu, după meciul de la Hunedoara: „Când marchezi 3 goluri în deplasare şi scoţi doar un egal, nu poţi să fii mulţumit!”

334Vizualizari
Viitorul Dăeşti s-a întors doar un punct de la Hunedoara, iar la final antrenorul Gabriel Mangalagiu a recunoscut că se puteau obţine chiar toate trei, dacă n-ar fi fost atâtea gafe, atât ale jucătorilor săi, cât şi ale arbitrilor. Pe lângă toate aceste probleme, staff-ul tehnic al echipei de la Fedeleşoiu a fost obligat să opereze şi două schimbări până la pauză, una a tânărului George Pătulea (înlocuit cu Marian Roşianu, în minutul 25), iar alta forţată de o accidentare, experimentatul Mihai Deaconescu părăsind terenul de joc în minutul 40, în defensivă fiind introdus Vlad Mocioacă.
„Cu siguranţă, puteam să obţinem mai mult la Hunedoara! Când marchezi trei goluri în deplasare şi scoţi doar un egal nu poţi să fii mulţumit! Dar, tot atât de uşor am fi putut să şi pierdem, la felul cum au evoluat lucrurile. A fost un meci pe muchie de cuţit, de care pe care… Adversarii au avut şansa de a se desprinde la 4-1, dar au ratat penaltiul de care au beneficiat prin minutul 50, iar pe final noi puteam să câştigăm cu 4-3, când Neacşu a scăpat singur spre buturile hunedorene, dar a întârziat şutul şi a fost blocat în ultima clipă. Era chiar pe centrul porţii, dacă ar fi avut o execuţie mai rapidă, ar fi înscris şi îi băteam! Altfel, nu trebuie uitat că, week-end-ul trecut, am început cu patru juniori pe teren, iar pe parcurs a mai intrat încă unul (Vlad Mocioacă)”, a precizat Mangalagiu.