marți, ianuarie 19, 2021
Handbal

Maren Nyland Aardahl: „Cu Podravka, ne dorim să se vadă o diferenţă în bine faţă de meciul cu Gyor şi să câştigăm primele puncte în Liga Campionilor!”

46Vizualizari
După meciul cu Audi ETO Gyor, de duminică, 10 ianuarie, la conferinţa de presă a fost invitată în premieră norvegianca Maren Nyland Aardahl. Pivotul în vârstă de 26 de ani a recunoscut că SCM Rm. Vâlcea a prins o zi slabă în faţa multiplei campioane a Europei, dar speră că lucrurile vor sta cu totul altfel în partidele următoare.
„Echipa nu a făcut deloc un meci bun împotriva celei mai bune echipe din lume. Evident că principala noastră problemă a fost legată de lipsa de eficienţă din atac. În plus, aveam nevoie şi de o disciplină mai bună în joc! Mai ales contra unei echipe atât de puternice cum e Gyor, care e foarte bună şi foarte eficientă şi penalizează mereu orice greşeală a adversarei. Sperăm ca lucrurile să decurgă altfel pentru noi în meciul următor din Liga Campionilor (n.r.: cu Podravka Koprivnica, din deplasare, de duminică, 17 ianuarie). Ne dorim să se vadă o diferenţă în bine faţă de felul cum am jucat cu Gyor şi să câştigăm primele noastre două puncte în Liga Campionilor. În Croaţia, va fi totuşi un meci cu o presiune extrem de mare pentru noi”, a declarat Maren Nyland Aardahl.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea