Handbal

Maren Nyland Aardahl, tristă la plecarea de la SCM: „Cel mai mare regret este că nu am avut posibilitatea să întâlnesc fanii, că nu am putut să joc alături de ei în Sala Traian”

289Vizualizari
Maren Nyland Aardahl a fost prima jucătoare din Norvegia care a evoluat la Vâlcea, ea preferând însă să plece după doar un sezon. La despărţire, oficialii SCM-ului au ţinut să-i mulţumească pentru efortul depus în acest an foarte greu din cauza pandemiei de Covid-19. „Ne bucurăm că am colaborat cu mult succes cu o jucătoare scandinavă, norvegianca Maren Nyland Aardahl. Şi ea s-a simțit foarte bine în orașul nostru şi la echipa noastră, SCM Rm. Vâlcea, fiind primită cu brațele deschise, atât de colegele sale, cât şi de fanii echipei. Maren a fost dorința tehnicianului Florentin Pera de a fi transferată la echipa noastră. Nordica a răsplătit încrederea oferită cu prestații foarte bune pe durata sezonului, fiind desemnată, în ancheta ProSport, cea mai bună apărătoare a Ligii Florilor, în sezonul încheiat recent”, au transmis oficialii vâlceni, pe paginala oficială de Facebook a SCM-ului.
„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați acceptat cu căldură, atât în club, cât și în oraș, încă din prima zi. A fost un sezon foarte dificil din cauza pandemiei și cel mai mare regret este că nu am avut posibilitatea să întâlnesc fanii, că nu am putut să joc alături de ei, în Sala Traian. Vă doresc mult succes în sezonul viitor și sper că ne vom revedea în curând”, a spus Maren Nyland Aardahl, la plecarea de la Vâlcea, norvegianca urmând a juca mai departe în Danemarca, la Odense Handbold.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea