Fotbal Diverse

Marian Dascălu (oficial FC Boromir): „Avem o echipă formată doar din vâlceni! Luptăm pentru Vâlcea şi ne dorim să aducem titlul naţional în Râmnic!”

1.62KVizualizari
Echipa FC Boromir a nimerit într-o grupă foarte puternică la Campionatul Naţional de minifotbal, care va avea loc în perioada 2-4 iulie, la Rm. Vâlcea. Formaţia susţinută financiar de George Frîntu le va înfrunta pe Real Yry Team Iaşi, Golden Boys Bacău şi HDS Drobeta. Acestea se vor duela după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate vor accede în sferturi. Imediat după tragerea la sorţi de joi, 17 iunie, oficialul echipei vâlcene, Marian Dascălu, a făcut o caracterizare a super-competiţiei de minifotbal din Râmnic.

„Vor veni jucători buni la Vâlcea, iar spectacolul va fi complet, mai ales că avem şi o bază sportivă atât de frumoasă”

„Grupa noastră este foarte echilibrată, ca şi celelalte, de altfel! E clar că toate echipele care vor fi prezente la turneul final au şanse egale să meargă mai departe. Sunt formaţii puternice şi vor fi doar meciuri de care pe care! Când va începe competiţia, nu va mai conta numele lor, nu va mai conta urna valorică din care au făcut parte la tragerea la sorţi, astea au fost valabile doar pentru organizatori. Acum, dacă vrei să câştigi marele trofeu sau să te clasezi pe primele locuri, trebuie să te lupţi cu oricine! Vor veni jucători buni de minifotbal la Rm. Vâlcea, iar spectacolul va fi complet, cu siguranţă, mai ales că avem şi o bază sportivă atât de frumoasă, Arenele Traian”, a subliniat Marian Dascălu.

„Va fi o bucurie în plus că jucăm acasă, nu va fi vorba deloc de presiune, în ceea ce ne priveşte”

Acesta a mai declarat că fotbaliştii de la FC Boromir nu vor simţi deloc presiune pentru faptul că vor evolua în faţa propriilor suporteri, ci dimpotrivă, vor avea o bucurie în plus. „La Supercupa României de la Oradea, 48 de formaţii s-au luptat pentru a merge la turneul final de la Rm. Vâlcea, dar noi, în calitate de echipă gazdă, ne-am calificat din oficiu. E clar că va fi o bucurie în plus că jucăm acasă, nu va fi vorba deloc de presiune, în ceea ce ne priveşte! Am realizat şi câteva achiziţii tari, de ultimă oră, l-am transferat şi pe Florin Costea, iar lotul nostru e alcătuit din jucători buni de minifotbal la nivel local. Avem o echipă bună, cu performanţe la nivel naţional, şi sperăm să facem o figură frumoasă, mai ales că vom juca acasă, la Rm. Vâlcea, pe o arenă superbă pentru minifotbal. Ne dorim să fim sănătoşi, să avem rezultate bune şi să-i bucurăm pe toţi vâlcenii cu un fotbal de calitate”, a adăugat Marian Dascălu.

„Îi aşteptăm pe vâlceni să vină cât mai mulţi la meciuri, să fie alături de noi, mai ales, dar şi pentru a vedea alte echipe puternice”

În încheiere, oficialul de la FC Boromir le-a adresat un mesaj microbiştilor din Vâlcea, pe care i-a invitat la meciurile din cadrul Campionatului Naţional de minifotbal, pentru că vor avea cu siguranţă ce vedea. „Îi aşteptăm pe vâlceni să vină într-un număr cât mai mare la meciuri, să fie alături de noi, mai ales, dar şi pentru a vedea alte echipe puternice de minifotbal din ţară. Sunt convins că vor pleca mereu mulţumiţi de la arenă! Îi aşteptăm alături de noi şi pe membrii galeriei echipei de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea, mai ales că a fost o perioada grea şi pentru ei, în care n-au mai putut să meargă la meciuri, să susţină echipa lor de suflet, din cauza restricţiilor. Cu siguranţă, vor veni să ne ofere sprijinul, pentru că avem şi o echipă formată doar din vâlceni. Luptăm pentru Vâlcea şi ne dorim să aducem titlul naţional în Râmnic!”, a completat Marian Dascălu.