vineri, mai 7, 2021
Sporturi

Marius Băluţă s-a îndrăgostit de Alexandra Popa: „Iubesc tinerii pentru că nu se vând pe o sarma şi un fursec! Felicitări, Alexandra!”

1.91KVizualizari

Marius Băluţă, unul dintre cei mai titraţi antrenori vâlceni ai momentului, cu boxeri medaliaţi inclusiv pe plan european, s-a numărat printre cei mai aprigi contestatari ai politicienilor locali, care „investesc în sport doar de ochii lumii, pe criterii dubioase, numai de ei ştiute”. El a felicitat-o pe voleibalista Alexandra Popa, care a luat atitudine cu privire la gala premierii sportivilor vâlceni, pe care a criticat-o în termeni duri.
„Am rămas mască! Nu cred că există cineva care să reflecte mai bine realitatea de la acea gală decât Alexandra. Ştiţi ce îmi place cel mai mult? Generaţia tânără nu se mai vinde pe o sarma şi un fursec… Tinerii sportivi iau atitudine şi se luptă cu toată lumea, chiar dacă ar fi preşedintele României. Pentru că ei ştiu cât muncesc pentru a ajunge acolo sus. De fapt, doar ei ştiu asta şi de aceea nu acceptă să fie umiliţi de autorităţi şi politicieni. Felicitări, Alexandra! Ai cucerit inimile tuturor vâlcenilor prin postarea ta”, a precizat Marius Băluţă.

Cei interesaţi să vadă postarea Alexandrei Popa, pot da click aici: https://www.tribunavalceana.ro/fara-cuvinte-alexandra-popa-a-descris-impecabil-gala-sportului-valcean-un-eveniment-cu-lautari-si-mancare-veche-unde-agramatii-incearca-sa-ne-cumpere-voturile/