sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

Marius Irimia și Adi Vulturescu sunt bolnavi după fotbal: plătesc împreună arbitrajele, taxele și mesele jucătorilor. „Iar soția mea cumpără medicamente, feșe, calciu!”

1.18KVizualizari

AS Făurești este una dintre cele mai frumoase și puternice echipe din fotbalul județean, fiind lideră în Seria Sud a Ligii a VI-a, cu șanse importante de a promova la sfârșitul sezonului. La ora actuală, clubul nu deține Certificatul de Identitate Sportivă, pentru a fi susținută financiar de administrația publică locală ori pentru a primi sponsorizări legale din partea firmelor. Prin urmare, toate cheltuielile cu participarea în competiția organizată de AJF Vâlcea sunt suportate integral de primarul Marius Irimia și viceprimarul Adrian Vulturescu.

Eu mă știu cu primarul de când eram mici. Suntem ca frații, mai ales că diferența de vârstă între noi e de doar doi ani. Sperăm ca, până la începutul campionatului viitor, să obținem CIS-ul la echipă, ca să ne descurcăm mai bine financiar. Adică, vom putea primi inclusiv sponsorizări de la diverși oameni de afaceri… Până acum, eu și domnul primar am plătit tot, de la arbitraje, taxele către AJF și până la mesele jucătorilor. Bineînțeles, e plăcerea noastră, că suntem amândoi fani fotbal! Nici măcar asistența medicală nu o plătim, deoarece de asta se ocupă soția mea, de profesie asistent medical. Ea cumpără feșe, medicamente, calciu, tot ce le trebuie jucătorilor. Am reușit să fim uniți, din dragoste pentru fotbal! E clar că ne dorim să promovăm, dar vrem să realizăm asta doar pe teren. Fără a face afaceri cu alte echipe. Avem echipă frumoasă, care merită tot respectul nostru„, a explicat Adrian Vulturescu, viceprimarul localității Făurești.