luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

Marius Pruneși (Foresta Malaia): Am luat doar 4 puncte în retur, dintre care 3 la masa verde. A fost și un ghinion fantastic!

860Vizualizari
Foresta Malaia nu a reușit să se mențină în Liga a IV-a la sfârșitul sezonului trecut. „Pădurarii” au acumulat doar 4 puncte în returul campionatului, dintre care 3 la „masa verde”, adică, printr-o decizie a Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea.
„Ne-am dori să continuăm la Liga a IV-a, dar rămâne de văzut dacă se va putea asta. E clar că primează criteriul sportiv, dar, dacă se vor elibera locuri, ne-am dori să profităm de acest aspect. Foresta Malaia a pierdut puncte aiurea anul acesta. Am făcut 2-2, cu Olympic, după ce am condus cu 2-0, Viitorul Budești ne-a învins în prelungiri. Cu Stejarul Vlădești, la fel, am pierdut după ce am condus. Aşadar, au fost multe meciuri în care nu am reușit să ne concentrăm suficient. Nu va fi o tragedie dacă vom juca în Liga a V-a. Până la urmă, nu am reușit să ne salvăm pe teren. Asta e tot ce contează! Vom face demersurile legale să continuăm în Liga a IV-a, dar vom vedea care va fi situația”, a explicat Marius Pruneși, oficial la Foresta Malaia.