joi, februarie 25, 2021
Fotbal Național

Marius „Ţeţe” Vlădoi (antrenor Minerul Costeşti): „Nu ne gândim neapărat la un parcurs lung în Cupa României, nu ne-am stabilit un obiectiv în această competiţie”

217Vizualizari

Minerul Costeşti a produs surpriza în meciul cu Unirea Bascov (2-1), din turul inaugural al Cupei României. Antrenorul-jucător Marius „Ţeţe” Vlădoi s-a declarat foarte mulţumit de cum au decurs lucrurile pe teren miercurea trecută, deşi, la un moment dat, în timpul meciului, mulţi dintre spectatorii prezenţi erau sceptici că echipa vâlceană va mai reuşi să se califice în faza următoare.
„Sunt mulţumit de băieţi! Mulţi spectatori se aşteptau să cedăm în reprizele de prelungire, ţinând cont că adversarii aveau tinereţea de partea lor. Din contră, însă, pe teren, lucrurile au decurs altfel, noi am avut mai multă prospeţime şi mai multe ocazii, iar asta ne-a şi ajutat să marcăm al doilea gol”, a subliniat Vlădoi.

Marius „Ţeţe” Vlădoi: „Ne aflăm în perioada de pregătire şi e foarte important să avem cât mai multe meciuri tari, amicale sau oficiale”

Săptămâna aceasta, Minerul Costeşti a aflat că o va înfrunta pe Flacăra Horezu în turul 2 al Cupei României, meciul urmând a avea loc pe 14 august, pe Stadionul „Municipal”, din Zăvoi. Deşi îşi doresc calificarea în faza următoare a competiţiei, pentru a se duela cu o echipă de Liga a II-a, „ortacii” antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi şi Mihai Lungan nu fac din acest lucru un obiectiv obligatoriu, de aceea, vor aborda partida de miercurea viitoare cu relaxare.
„Nu ne gândim la un parcurs lung în Cupa României, nu ne-am stabilit un obiectiv în această competiţie. Parcursul de aici e un bonus pentru noi! Ne ajută din punct de vedere al pregătirii pentru viitorul sezon, ca integrare a noilor jucători, să ne punem la punct jocul, să stabilim cum vrem să jucăm etc. Ne aflăm tot în perioada de pregătire şi este foarte important să avem cât mai multe meciuri tari, amicale sau oficiale. Iar jocurile din Cupa României sunt perfecte pentru noi, din acest punct de vedere”, a adăugat „Ţeţe” Vlădoi.