duminică, decembrie 5, 2021
Handbal

Marius Ţuca se aşteaptă ca SCM Rm. Vâlcea să vândă cel puţin 600 de abonamente pentru viitorul sezon competiţional

873Vizualizari

Luni, 5 august, au fost puse în vânzare abonamentele pentru meciurile de pe teren propriu (din Liga Florilor, Liga Campionilor şi Cupa României) ale echipei de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea, din viitorul sezon competiţional. Tichetele de acces pentru pensionari – care au costat doar 100 de lei – s-au epuizat încă din prima zi, interesul fiind maxim în rândul celor vârstnici. Marţi şi miercuri, 6-7 august, s-au vândut celelalte abonamente, care au un preţ de 400 de lei. Cum se cunoaşte, conducătorii campioanei României au mai scos pe piaţă şi abonamente VIP – la 500 de lei. Joi, 8 august, va fi ultima zi în care se mai pot cumpăra tichete de acces la meciurile SCM-ului, cei interesaţi putând veni la Sala Traian între orele 9-12.

„Domnul primar Mircia Gutău are toate meritele pentru renaşterea echipei de handbal feminin”

SCM Rm. Vâlcea se pregăteşte pentru a avea o reţetă financiar fantastică în primul sezon în care va evolua în Liga Campionilor. Mai ales că trupa antrenată de Florentin Pera va înfrunta două forţe ale handbalului feminin european, Buducnost Podgorica (de două ori câştigătoare a trofeului suprem, în 2012 şi 2015) şi Brest Bretagne (o formaţie franceză cu un buget de 5,5 milioane de euro), dar şi o echipă germană (Bietigheim) pusă pe fapte mari, care a jucat, anul trecut, atât în grupele Ligii Campionilor, cât şi în cele ale Cupei EHF.
Cu acest lucru este de acord şi Marius Ţuca, director la SCM Rm. Vâlcea. Acesta speră să se înregistreze o creştere considerabilă a numărului total de abonamente vândute în noul sezon al echipei de handbal feminin. „Vara trecută, am vândut 400 de abonamente, în condiţiile în care eram la început şi nu aveam nici performanţe. Anul acesta, vrem să vindem cel puţin 600 de abonamente şi să avem o tribună întreagă de abonaţi, mă refer la cea oficială. Domnul primar Mircia Gutău are toate meritele pentru renaşterea echipei de handbal feminin, dar şi a sportului vâlcean. În acest sens, e suficient să observăm ce se face la Arenele Traian, unde se construieşte o bază sportivă ultramodernă”, a subliniat Ţuca.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea