joi, februarie 29, 2024
Fotbal Național

Marius Vlădoi (Minerul Costești) a remarcat o situație ciudată: Dacă oferi unui jucător 2000 de lei, pe care îi ia garantat, el preferă să semneze pe 5000, cu toate că ia două salarii la 5 luni…

1.08KVizualizari

Minerul Costești are, probabil, cele mai mici salarii dintre cele patru echipe din Vâlcea care evoluează în Liga a III-a. Dar jucătorii și-au primit mereu banii la timp, fără a fi nevoiți să bage memorii la Federație. Marius Vlădoi, directorul sportiv al “ortacilor”, a remarcat o situație bizară, ce are legătură cu mirajul banilor.

Noi promitem doar atât cât putem onora. Știți cum e, te întinzi cât îți permite plapuma. Dar condiții avem: de la stadionul unde ne antrenăm, la echipamente, iar salariile au fost mereu la zi. Am văzut jucători care preferă să meargă la cluburi care le promit 5.000 sau 6.000 de lei, dar poate iau două salarii la șase luni. Apoi, ca să rezilieze contractele, pleacă fără să-și încaseze banii restanți. Minerul Costești nu va face niciodată așa. Pentru că nu poți să-ţi bați joc de munca unui jucător. Datorită sponsorilor noștri, am reușit să ne descurcăm destul de bine până acum. Asta în condițiile în care nu avem propriul stadion și plătim chirie lună de lună, pentru antrenamente și jocuri oficiale și amicale. Încercăm să găsim jucători dornici de afirmare, care să crească pentru a ajunge la un nivel mai înalt”, a explicat Marius Vlădoi, directorul sportiv de la Minerul Costești.