vineri, februarie 26, 2021
Fotbal Județean

Marius Voican (Brother’s Pub și Frigotech) a reușit ceva fantastic, în doar 6 luni: să atragă peste 20 de sponsori la Sparta Rm. Vâlcea

778Vizualizari

Sparta Rm. Vâlcea se anunță a fi unul dintre cele mai interesante proiecte care s-au derulat în ultimul deceniu în fotbalul județean, cu obiectivul ca echipa de seniori să promoveze în Liga a III-a, în maxim doi-trei ani. Înființat în 2018, mai întâi, la nivel de copii și juniori, clubul condus de Marius Voican (managerul de la Brother’s Pub și Frigotech) și Romeo Chelcea (managerul Dandiros) a demarat rapid și proiectul la nivel de seniori. Sparta a atras de partea sa companii mari din Vâlcea, precum Annabella și Fabrica Râureni, Nurvil, Dandiros, PCI Trading, Natema, SuperMercato și nu numai. În total, 20 de sponsori interesați să-și asocieze imaginea cu un club în plină expansiune.

Pe de altă parte, Sparta dispune, la ora actuală, de cele mai bune condiții de antrenament din Vâlcea (la fostul stadion Oltchim, acum, complexul Brothers Sport & Hub), dar și de o atmosferă propice performanței: echipamente sportive în valoare de 50 mii de lei, doi antrenori profesioniști (Mihai Lungan și Romeo Chelcea) și jucători dornici să demonstreze că au valoare.

Le mulțumim din suflet tuturor partenerilor noștri, care au acceptat să facă parte din acest proiect deosebit. Chiar ieri, după meciul foarte bun pe care l-am făcut cu Viitorul Dăeşti, Nurvil a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu jucătorii noștri și cu mesajul: «Susținem sportul local, alături de fotbalul vâlcean!» Sunt convins că vom atrage de partea noastră mulți spectatori dornici de a vedea fotbal de calitate. Sincer, sunt foarte mulțumit de băieții mei, mai ales după meciul cu Dăești, în care am fost, în multe ocazii, peste adversari. Am avut numeroase situații mari de a înscrie”, a precizat conducerea clubului Sparta Rm. Vâlcea.