luni, iunie 24, 2024
Fotbal Județean

Marius Voican, propunere către AJF: finala fazei judeţene a Cupei României – la Brother’s Sport Hub!

1.14KVizualizari
În acest moment, pe fondul pandemiei de coronavirus, toate competiţiile fotbalistice din judeţ sunt suspendate, din ordinul FRF. Din Superligă, mai sunt de jucat încă trei etape din sezonul regulat, iar în Liga a V-a şi în cele două serii ale Ligii a V-a campionatul s-a întrerupt chiar înainte de a începe returul. În privinţa fazei judeţene a Cupei României, competiţia a ajuns în faza semifinalelor, care au fost programate tur-retur, pe 6 şi 20 mai. În „careul de aşi”, vor avea loc duelurile Cozia Călimăneşti – Minerul Costeşti şi Unirea Tomşani – Olteţul Alunu 2016.

Până în momentul suspendării competiţiilor, AJF Vâlcea încă nu stabilise unde va avea loc ultimul act al Cupei României. Una dintre variantele posibile e stadionul din incinta bazei Brother’s Sport Hub (fostă „Oltchim”), iar propunerea îi aparţine chiar lui Marius Voican, proprietarul acelui complex sportiv. „La începutul lunii martie, am purtat o serie de discuţii cu oficialii AJF, care mi-au recomandat să trimitem o adresă scrisă pentru a organiza finala la Brother’s Sport Hub. Vom vedea cum se va decide, după ce va trece pandemia de coronavirus. În orice caz, în opinia mea, dacă ultimul act al Cupei României va avea loc în Râmnic, interesul ar fi mult mai mare decât dacă s-ar juca într-o localitate din mediul rural, de exemplu, unde nu pot ajunge mulţi microbişti. Sunt convins că la Brother’s Sport Hub ar fi prezenţi şi câteva mii de spectatori”, a spus Marius Voican, managerul Restaurantului Brother’s Pub şi al companiei Frigotech.
Baza Brother’s Sport Hub se află, în această perioadă, în plin proces de modernizare, valoarea totală investiţiilor pe care Marius Voican le va realiza fiind de 250 de mii de euro, finanţarea fiind obţinută de la Uniunea Europeană.