marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Marius Voican (Sparta), după remiza de la Călimăneşti: „Calificarea în finala Cupei României se joacă pe stadionul Brother’s. Primul joc a fost frumos, intens disputat!”

560Vizualizari
Marius Voican, managerul echipei Sparta Rm. Vâlcea, a comentat partida din manșa tur a semifinalelor Cupei României, disputată în deplasare, la Cozia Călimănești. El a explicat că, din punctul său de vedere, Răzvan Mosor a fost puțin depășit de nivelul jocului, mai ales că a început să împartă cartonașe galbene încă din primele minute.
„Au fost acordate 12 cartonașe galbene în total pentru ambele echipe, plus un roșu, în tabăra noastră, pentru Darius Preda. La accidentarea suferită de Sebi Preda, se impunea roșu! Jucătorul nostru a fost împins de un adversar și a intrat în gard, aproape și-a rupt piciorul. Din punctul meu de vedere, terenul joc era atât de tare, că sărea mingea ca la ping-pong. Exista un cilindru pe margine, iar gazdele puteau să-l cilindreze. De asemenea, gazonul era neudat. Cei de la Călimăneşti puteau rezolva ușor aceste probleme foarte importante pentru integritatea fizică a jucătorilor. Să nu mai spun că gardul este foarte aproape de linia terenului! Nu e deloc normal! Ar trebui redusă suprafața terenului sau mutat gardul, pentru că jucătorii riscă să se accidenteze grav. Per ansamblu, jocul a fost frumos. Calificarea în finală se va juca pe stadionul Brother’s Sport Hub”, a spus Marius Voican.