miercuri, ianuarie 20, 2021
Fotbal Județean

Marius Voican (Sparta Rm. Vâlcea): „Vrem ca lupta pentru promovare în Liga a III-a să fie plină de fair-play. Noi vom respecta adversarii şi arbitrii”

383Vizualizari
Toamna trecută, conducerea clubului Sparta Rm. Vâlcea, reprezentată de Marius Voican, managerul Brother’s Pub, Brother’s Sport Hub şi Frigotech, a anunţat că noua echipă de seniori va ataca promovarea în Liga a III-a încă din primul sezon în care va evolua în fotbalul judeţean. Referindu-se la lupta pentru promovare, pe care Sparta Rm. Vâlcea o va da cu Cozia Călimăneşti, FC Păuşeşti Otăsău, FC Băbeni etc, oficialul a spus că speră că aceasta va fi una plină de fair-play.

„Surprize pot să apară oricând în fotbal, deoarece multe dintre echipele care se vor bate cu noi pentru partea superioară a clasamentului vor juca tot timpul cu orgolii împotriva noastră. Pentru că, până la urmă, am reuşit să ne creăm o imagine puternică în judeţ! Iar dacă am mai şi declarat că vrem să ajungem la Liga a III-a, e normal că toate adversarele vor evolua tare şi cu multă ambiţie şi ne va fi foarte greu. Dar asta înseamnă şi că toate meciurile vor fi foarte frumoase! Sperăm, însă, să fie doar frumoase, fără răutăţi şi orgolii prosteşti, fără certuri şi accidentări nedorite. Noi o să-i respectăm tot timpul pe adversari şi arbitri şi ne vom vedea liniştiţi de treabă, pentru că vrem să ne impunem doar pe teren, nu prin alte lucruri. Nu vrem să ne certăm şi să intrăm în certuri şi polemici cu alte cluburi. Sperăm ca şi celelalte echipe să facă la fel, astfel încât să fie un campionat plin de fair-play”, a spus Marius Voican.