Handbal

Marta Batinovic, declaraţii la finalul contractului cu SCM: „Sunt mândră și bucuroasă pentru tot ce am reușit la Vâlcea! În fiecare clipă, am dat 100 % din ceea ce puteam în momentul respectiv!”

941Vizualizari
„Experiența goal-keeper-ului Marta Zderic Batinovic, câștigătoare a Ligii Campionilor alături de Buducnost Podgorica”, a contat foarte mult la obţinerea unor rezultate notabile de către Vâlcea – aceasta este opinia afişată de conducătorii din Sala Traian, pe pagina oficială de Facebook a SCM-ului. Muntenegreanca este o alta sportivă de care gruparea vâlceană „se desparte cu greu la final de sezon”, mai apare pe reţeaua de socializare, alături de câteva cuvinte de ADIO ale portăriţei în vârstă de 31 de ani.
„Vreau să vă mulțumesc pentru tot, tuturor, clubului, municipalității, suporterilor! Sunt aici de doi ani, iar în acest sezon am câștigat Cupa României și SuperCupa, am terminat campionatul pe locul 3. A fost un sezon extrem de dificil pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Am venit la Vâlcea după o perioadă de sarcină și nu mi-a fost ușor să schimb țara, am venit aici cu familia, cu copilul. Am avut evoluții bune, dar și mai puțin bune, cine mă cunoaște știe că, în fiecare clipă, am dat 100 % din ceea ce puteam în momentul respectiv. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru momentele petrecute aici, în cei doi ani, sunt mândră și bucuroasă pentru tot ce am reușit la Vâlcea”, a spus Marta Batinovic, care va evolua din sezonul viitor la SCM Gloria Buzău.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea