miercuri, martie 3, 2021
Handbal

Marţea aceasta, SCM dispută un meci lejer în Liga Florilor, cu CSM Galaţi. Cu siguranţă, acum, Vâlcea o va „urca pe garduri” pe adversara sa!

66Vizualizari
După eşecul cu CSM Bucureşti, SCM Rm. Vâlcea va disputa următorul meci în Liga Florilor în compania unui adversar mult mai lejer. Astfel, în această săptămână, marţi, 23 februarie, de la ora 10.30, elevele lui Florentin Pera o vor înfrunta pe CSM Galaţi, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a sezonului. Duelul va avea loc în cadrul unui turneu pe care FRH l-a programat în Sala Polivalentă din Capitală. Fără îndoială, având în vedere diferenţă netă de valoare dintre jucătoarele celor două echipe, în acest meci nu se va pune decât problema scorului, SCM fiind mai mult decât sigură de victorie.
Oficialii din Sala Traian speră că, în pofida înfrângerii cu marea rivală din Capitală, titlul naţional nu este încă pierdut. CSM Bucureşti are în prezent 10 victorii în tot atâtea etape jucate, dar mai are încă multe obstacole în cale. Iar proximul prilej pentru ca „tigroaicele” să se încurce e chiar în această săptămână, când o va înfrunta pe Măgura Cisnădie, când nu putea conta în continuare pe antrenorul Adrian Vasile şi nici pe cele 10 jucătoare care sunt indisponibile. Aşa cum se cunoaşte, şapte au fost depistate pozitiv cu Covid-19, iar trei sunt accidentate de mai mult timp.
Pentru ca SCM să mai spere la titlu, e nevoie însă ca vâlcencele să câştige meciul retur, la o diferenţă de şase goluri sau tot la cinci, dar cu un scor mai mare decât 27-22. În cazul în care elevele lui Florentin Pera vor obţine o victorie mai mică, e nevoie ca bucureştencele să se încurce de două ori. În plus, în toată această perioadă, SCM Rm. Vâlcea trebuie să meargă însă şnur…
Sursă foto: Dan Potor (Fan Handbal)