Fotbal Național

Marţea aceasta, Viitorul Dăeşti poate tranşa locul 2, printr-o victorie în faţa rivalei Sporting Roşiori. În week-end, un nou meci contra liderei

381Vizualizari
După victoria pe care a obţinut-o sâmbăta trecută, în Treapt (scor 1-0), Viitorul Dăeşti a revenit pe locul 2 în Seria 6 din Liga a III-a. În această săptămână, pentru fotbaliştii de la Fedeleşoiu vor urma două meciuri de care poate depinde calificarea, pentru a doua oară consecutiv, la barajul de promovare în eşalonul superior.
Marţi, 2 mai, de la ora 18.00, în runda intermediară din Liga a III-a, Cristi Munteanu şi coechipierii săi o vor înfrunta, pe teren propriu, pe Sporting Roşiori, chiar marea rivală din lupta pentru poziţia secundă. Viitorul Dăeşti va aborda acest duel ca mare favorită şi are un ascendent moral asupra grupării din Teleorman, având în vedere faptul că s-a impus de fiecare dată în faţa acesteia în cele trei meciuri precedente din campionatul actual. În sezonul regular, de două ori cu scorul de 2-1, iar apoi, în play-off, cu 3-1, în deplasare.
La finele săptămânii, mai precis vineri, 5 mai, tot de la ora 18.00, echipa de la Fedeleşoiu va susţine un nou test cu CSM Alexandria, cel mai probabil, formaţia cu care se va duela şi în ultimul act al barajului pentru promovare în Liga a II-a. Dacă în partidele directe cu Sporting Roşiori, Cristi Munteanu & Co. sunt net superiori, lucrurile stau exact invers cu lidera Seriei 6, care a bătut-o pe Viitorul Dăeşti de patru ori, în tot atâtea meciuri jucate. Pentru jucătorii de la Fedeleşoiu, întâlnirea din week-end va reprezenta, aşadar, încă un bun prilej de a descifra jocul adversarilor, în perspectiva confruntărilor de gală din finala pentru Liga a II-a, care sunt programate pe 3 iunie (la Vâlcea) şi 7 iunie (la Alexandria).