Monden

Chef Adrian Stroe a venit la Godfather Pub & Coffee să facă magie în arta culinară. Nașu Lucian prezintă proiectul prin care va cuceri Vâlcea

1.92KVizualizari

În curând, Godfather Pub & Coffee va demara un proiect de excepție în ceea ce înseamnă arta gastronomică în Vâlcea, printr-un concept exclusivist, cum se vede doar prin marile restaurante din ţară şi din lume. De noul proiect se va ocupa în cel mai mic detaliu Chef Adrian Stroe, care a făcut deja senzație printre cei cu gusturi fine. Ideea e că mâncarea va putea fi gătită la masă inclusiv de clienți, folosind numai ingredinte de calitate.

„Carnea, legumele, totul… se gătesc sub vid. Nu există nimic prăjit… Nu vom avea deloc carne prăjită (adică, șnițele), nici ciorbe clasice. Va fi ceva nemaiîntâlnit în Vâlcea! Sunt originar din Râmnicu Vâlcea, dar am fost plecat o bună perioadă în străinătate, unde m-am perfecționat și am lucrat în domeniu. Am fost în Germania, Italia, Elveția, Anglia… Am revenit în țară, la Tg. Jiu. Am acumulat informații de peste tot și vreau să fac ceva deosebit alături de Nașu Lucian, la Godfather Pub & Coffee”, a povestit Adrian Stroe.


Antricot maturat, calcan, mușchi de vită Tomahauk, see bas, somn, homar și caracatiță – în meniu

La Godfather Pub & Coffee, Chef Adrian Stroe va avea la dispoziție doar produse din carne de cea mai bună calitate, astfel încât clienții să experimenteze cele mai exclusiviste mâncăruri.

„Vom avea antricot maturat, calcan, homar, caracatiță, mușchi de vită Tomahauk, pește see bas, fructe de mare. Totul proaspăt, nimic congelat! La desert, vom merge pe trei produse, pe care le vom dezvălui la momentul potrivit. De asemenea, vom avea trei supe creme. Săptămânal, vom aduce și o carte de fițe, cu un mic tur culinar. Adică, ceva nou, pe lângă meniul fix”, a completat Chef Adrian Stroe, care continuă pregătirile pentru marea inaugurare, programată în curând.

Nașu Lucian: Îmi doresc să ajungem un brand la nivel național, iar cei cu gusturi fine, care trec prin Râmnic, să oprească la noi…

Nașu Lucian și soția sa, Ela, proprietarii Godfather Pub & Coffee, au mai mărturisit că au un proiect amplu pentru viitorul apropiat, în ceea ce privește amenajarea unui restaurant care să satisfacă și cele mai exigente cerințe în arta culinară.

„Îmi doresc ca, pas cu pas, împreună cu soția mea, Ela, cu Adi Stroe și toată echipa Godfather, să ajungem un brand la nivel național, iar toţi oamenii cu gusturi fine, care trec prin Râmnic, să se oprească mereu la noi. Tocmai de aceea am apelat la Adrian Stroe, care este foarte bun în ceea ce face. Vrem să avem băuturi locale, vinuri din Vâlcea care se remarcă prin calitatea lor. Am vrut să ridic ștacheta și să trecem la Next Level. Și acum am cu cine! Am fost la Tg. Jiu, la restaurantul unde lucra Adi, să mănânc și atunci am zis: Adi trebuie să ajungă la Godfather și, cum eu fac mereu tot posibilul să obţin ceea ce-mi propun, l-am abordat și am reușit să-l aduc alături de mine. Mai ales că și el era interesat să revină acasă, după ce a fost plecat o bună perioadă în străinătate. I-am făcut o ofertă, m-a lăsat în suspans vreo trei săptămâni, după care am primit răspunsul mult așteptat”, a spus Nașu Lucian.

Adi Stroe are în plan și să meargă la emisiunea „Chefi la cuțite”

Deși a făcut senzație prin talentul său gastronomic pe oriunde a lucrat, Adrian Stroe nu a participat niciodată la concursuri sau emisiuni de profil culinar. Aceasta intenționează să meargă în curând la „Chefi la cuțite”, celebrul cooking show difuzat de Antena 1. „Am mai multe mâncăruri care au făcut senzație printre toți cei ce le-au degustat. După ce am acumulat o vastă experiență prin Occident, am zis că trebuie să încerc odată și să merg la un show, să am și analiza unor experți în domeniu. Mi-am făcut o bucătărie profesională, unde să-mi înplinesc toate visele mele”, a completat viitorul bucătar de la Godfather Pub & Coffee.

Mesele cu foc, printre piesele de rezistență pentru clienți

La Vâlcea, Godfather Pub & Coffee va adopta o strategie foarte interesantă în ceea ce privește relația cu clienții săi. Adică, vor fi aduse celebrele mese cu foc, plăcile de granit prin care vor experimenta senzații inedite în preparea produselor de cea mai bună calitate. „Am avut persoane de la București, Cluj-Napoca sau Timișoara care veneau special la Tg. Jiu, unde am lucrat, să mănânce ceea ce le găteam eu. Atât de mult le plăcea… Asta îmi doresc să se întâmple şi la Godfather Pub & Coffee. Clientul își va putea prepara și singur carnea pe plăcile de granit. Noi îi vom oferi condimentele, iar apoi el va face totul. Va fi ceva extraordinar!”, a precizat Adi Stroe.
Felicitări conducerii Godfather Pub & Coffee și lui Chef Adrian Stroe! De abia așteptăm inaugurarea noului proiect!