Fotbal Național

Meci spectaculos în Treapt, cu şase goluri! Flacăra Horezu, primul rezultat pozitiv cu Gabriel Mangalagiu la timonă

1.11KVizualizari
În această după amiază, Flacăra Horezu a disputat, pe teren propriu, un nou meci în Liga a III-a. Echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu a înfruntat-o pe CSM Deva, la timona căreia se află Ştefan Nanu. Partida din Treapt a fost extrem de spectaculoasă, cu nu mai puţin de şase goluri, iar până la urmă s-a încheiat la egalitate, 3-3 (după 1-1, la pauză).

Alin Pencea, prima „boabă” pentru Flacăra Horezu în Liga a III-a

De menţionat este însă faptul că hunedorenii s-au aflat de fiecare dată la conducere, dar „olarii” au revenit şi au restabilit mereu echilibrul. Oaspeţii au demarat în trombă şi au reuşit să deschidă scorul chiar la prima acţiune de atac, în minutul 2, prin Bruno Vasiu. La pauză, cele două combatante au intrat însă la vestiare la egalitate, după ce căpitanul Flăcării Horezu, Alin Pencea, a marcat din penalti, în minutul 23, acesta bifând primul gol în Liga a III-a pentru gruparea din Treapt.

Golul lui Ionuţ Moldovan, din minutul 89, a pecetluit scorul final

CSM Deva a început perfect şi cel de-al doilea mitan, iar în minutul 48 a trecut, din nou, în avantaj, prin acelaşi Bruno Vasiu. De această dată, „olarii” au egalat mult mai repede, în minutul 57, prin Radu Dobrescu (FOTO – în timp ce e felicitat de antrenorul Gabriel Mangalagiu). Din păcate, bucuria tinerilor fotbalişti din Treapt a fost de scurtă durată, deoarece, aproape imediat elevii lui Ştefan Nanu au preluat iarăşi conducerea, prin Andrei Sulea (în minutul 58). Din acel moment, Flacăra Horezu a alergat în continuu după egalare şi a obţinut-o in extremis, la finalul meciului, în minutul 89, printr-un gol semnat de Ionuţ Moldovan.
Pentru echipa de fotbal din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu, acesta e însă abia primul punct obţinut în 2021 şi cu Gabriel Mangalagiu pe banca tehnică, după cinci înfrângeri consecutive.