marți, aprilie 13, 2021
Handbal

Meciul SCM – Podravka Koprivnica, amânat! Motivul? Vâlcea a devenit zonă „roşie”, după numeroasele cazuri de Covid-19 din ultimele zile

193Vizualizari
În cursul serii de joi, 8 octombrie, conducătorii de la SCM Rm. Vâlcea au anunţat, pe pagina oficială de Facebook, că meciul cu Podravka Koprivnica, din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, a fost amânat. Partida trebuia să aibă loc duminică, 11 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Traian, fără spectatori.
Potrivit comunicatului dat publicităţii de SCM, meciul nu se va mai juca acum din pricină că Vâlcea a devenit zonă „roşie”, după numeroasele cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele zile. În consecinţă, DSP Vâlcea le-a recomandat oficialilor din Sala Traian ca întâlnirea să nu se mai dispute în această perioadă, iar aceştia au raportat situaţia mai departe, la EHF.

Înştiinţarea DSP Vâlcea, trimisă către Federația Europeană de Handbal

„Întâlnirea dintre SCM Rm. Vâlcea şi Podravka Koprivnica, programată în acest week-end, nu se va mai disputa. Partida din cadrul DELO EHF Champions League a fost amânată. Jocul se va disputa la o dată stabilită ulterior”, se spune în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului vâlcean. „Am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică Vâlcea și am primit o adresă prin care ni s-a transmis o recomandare de a nu disputa meciul cu Podravka. Am trimis toate aceste documente traduse la Federația Europeană de Handbal”, a declarat preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, explicând cum s-a ajuns la decizia ca partida de duminica aceasta să fie amânată.

Şi CSM Bucureşti şi-a amânat un meci din Liga Campionilor

Aşa cum se cunoaşte, şi CSM Bucureşti, cealaltă echipă românească din Liga Campionilor, a avut un meci amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba chiar de partida cu Rostov Don, din urmă cu două săptămâni, după ce oficialii ruşi au raportat că o componentă a lotului este infectată cu Covid-19. Între timp, şi formaţia din Capitală are o handbalistă scoasă din circuit: nimeni alta decât Cristina Neagu, care a anunţat singură că a contractat virusul apărut în China. Chiar şi fără „Briliant”, CSM Bucureşti va disputa totuşi partida din acest week-end, din deplasare, cu Vipers Kristiansand (Norvegia).