sâmbătă, februarie 27, 2021
Fotbal Național

Meciul sezonului pentru Viitorul Dăeşti şi Florin Costea! Lidera FC „U” Craiova vine la Fedeleşoiu!

1.39KVizualizari

• duelul cu echipa din Bănie va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 14.00

La finele acestei săptămâni, în penultima rundă din turul Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti va primi, pe teren propriu, pe cochetul stadion de la Fedeleşoiu, vizita liderei Seriei a IV-a, FC „U” Craiova 1948. Duelul cu gruparea finanţată de Adrian Mititelu se anunţă a fi unul al marilor orgolii pentru fotbaliştii lui George Popolan, dar în special pentru golgheterul echipei vâlcene, Florin Costea, care a şi îmbrăcat tricoul formaţiei din Bănie, în urmă cu mulţi-mulţi ani, în Liga I.

George Popolan: „Îi invit pe toţi iubitorii fotbalului din Vâlcea să fie alături de noi la acest meci important de pe teren propriu”

Chiar dacă trupa antrenată de Eugen Trică porneşte cu prima şansă în acest duel, atât prin prisma poziţiei superioare pe care o ocupă în clasament, cât şi pentru că n-a pierdut vreun meci în actualul sezon, George Popolan are încredere că jucătorii săi îşi vor vinde foarte scump pielea. Cu acest prilej, fondatorul echipei din Dăeşti le-a transmis un mesaj tuturor microbiştilor vâlceni, să vină într-un număr cât mai mare la Fedeleşoiu şi să-i susţină pe jucătorii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă. „Îi invit pe toţi iubitorii fotbalului din Vâlcea să fie alături de noi la acest meci important de pe teren propriu. Pentru că nu este unul pierdut de la început, ci dimpotrivă, va fi o partidă în care jucătorii noştri vor lupta pentru un rezultat favorabil. Mingea e rotundă şi nu contează neapărat faima adversarilor. Noi vom trata acest meci cu maximă seriozitate, la fel ca şi pe celelalte de până acum. Iar faptul că la Dăeşti va veni echipa FC „U” Craiova e un atu pentru noi, deoarece ne vom pregăti mult mai bine, iar jucătorii vor avea cu siguranţă o altă atitudine, având în vedere că vor înfrunta prima clasată. Din punctul meu de vedere, avem tot respectul pentru trupa din Bănie, care va promova la finalul sezonului în Liga a II-a”, a afirmat George Popolan.

Oficialii din Dăeşti sunt sută la sută pregătiţi pentru atmosfera incendiară pe care ar putea s-o creeze suporterii craioveni

Reprezentantul echipei Viitorul Dăeşti a adăugat că autorităţile locale sunt pregătite sută la sută pentru a face faţă unei atmosfere incendiare week-end-ul acesta, în eventualitatea în care FC „U” Craiova va fi însoţită, din nou, în această deplasare, de fanii săi înfocaţi. Asta după ce, la precedenta vizita în Vâlcea, în urmă cu exact un an, când gruparea lui Adrian Mititelu a jucat în Treapt, cu Flacăra Horezu, suporterii din Bănie au fost păziţi atent de jandarmi. „Bineînţeles că suntem bine pregătiţi şi pentru o atmosferă specială, dacă adversarii vor veni cu suporteri! Va trebui să le oferim un spaţiu propriu, undeva departe de spectatorii noştri. Organele de ordine se vor ocupa de supravegherea atentă a craiovenilor, dacă va fi nevoie. Noi am făcut tot ceea ce ne-a cerut Jandarmeria, avem camere video în tribune, pe marginea terenului, totul e bine pus la punct, aşa cum ni s-a solicitat, încă din momentul când a avut loc omologarea acestui stadion pentru Liga a III-a. Sunt convins că totul va fi OK din acest punct de vedere. Dincolo însă de toate aceste aspecte, pe noi, ca reprezentanţi ai echipei, până la urmă ne interesează mai mult ceea ce se va întâmpla pe teren, adică rezultatul, nu ceea ce va fi în tribună. De aceea, sper într-o prestaţie cu adevărat remarcabilă a fotbaliştilor noştri şi într-un rezultat pozitiv”, a mai precizat George Popolan.