marți, martie 2, 2021
Diverse

MEDISIMplus s-a rebranduit și duce analizele de laborator la cele mai înalte standarde. A deschis punct nou de lucru și în Horezu!

422Vizualizari
De curând, MEDISIMplus a început un amplu proces de modernizare și rebranduire, odată cu schimbarea acționariatului. Romina Viezuianu, noul director general al centrelor de analize de laborator din Vâlcea, a anunțat câteva dintre investițiile pe care le va realiza în următoarea perioadă, dar și obiectivele stabilite pe termen scurt. Având o bogată experiență în managementul domeniului medical şi participând la conferințe la nivel național și cu numeroase traininguri de management, ea asigură continuitatea brandului Medisim Plus.

„Vrem ca MEDISIMplus să fie un reper în ceea ce privește analizele medicale de calitate, nu doar în Vâlcea, ci și în regiune. Vom renova total centrele pe care le deținem și vom deschide centre recoltare în toate zonele în care pacienții au nevoie de noi și de analize decontate. De săptămâna trecută, suntem prezenți și în Horezu, unde suntem singurii care au contract cu CAS. Sediul laboratorului de la Rm. Vâlcea a intrat în renovare, iar mai departe urmează cel de la Drăgășani. Avem un concept nou, pornind de la design, uniforme, social media și, bineînțeles, calitatea serviciilor. Ne bazăm pe o întreagă echipă medicală profesionistă, mereu în căutare de cursuri de specializare (medici specialiști, biologi, personal medical și TESA) și tehnologie foarte bună. Toate acestea astfel încât pacienţii noștri să aibă parte de cele mai înalte servicii medicale, decontate de CAS și nu numai. Avem, la ora actuală, multe proiecte, printre care și acela de a ajunge şi în alte zone din județ. Am trecut cu brio toate controalele de calitate, cu un punctaj mare în urma evaluării activității medicale. Scopul nostru este ca MEDISIMplus să fie un reper în regiunea noastră!”, a transmis Romina Viezuianu.