duminică, iulie 12, 2020
Fotbal Național

„Mergem în Treapt doar cu obiectivul de a câştiga!”

470Vizualizari

• derbiul judeţean din Liga a III-a, dintre Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti, va avea loc vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00

În următoarea rundă din Liga a III-a (ultima din turul actualului sezon), care va avea loc week-end-ul acesta, este programat şi derbiul judeţean dintre Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti. George Popolan a fost de acord cu solicitarea conducătorilor grupării din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu, astfel că meciul nu se va disputa sâmbăta (cum a evoluat, de regulă, în acest sezon, echipa pregătită de Adi Popa, Cristi Munteanu şi Marian Deaconescu), ci vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul din Treapt.
Aşa cum e de aşteptat, derbiul se anunţă a fi unul al marilor ambiţii, singura miza fiind titlul neoficial de „cea mai bună echipă din judeţ”. În acest moment, horezenii au 21 de puncte în cont, în timp ce dăeştenii doar 19, aşa că de meciul de la finele săptămânii va depinde direct care va fi formaţia mai bine clasată la final de tur şi de an.

„Niciodată nu am jucat un meci să obţinem doar un punct!”

Potrivit afirmaţiilor lui George Popolan, în condiţiile în care Viitorul Dăeşti a adus nu mai puţin de 7 puncte din deplasare în acest sezon (din două victorii şi o remiză), elevii lui Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă au din nou obiectivul de a obţine maximum din meciul din Treapt. „Vom trata partida cu maximă seriozitate, mai ales că este ultima din acest tur de campionat. Obiectivul va fi unul singur: 3 puncte! Asta e clar! Niciodată nu am jucat să luăm doar un punct! Nici antrenorii nu au pregătit vreun meci pentru a obţine doar un egal, întotdeauna ne-am gândit la victorie. Că a fost doar o remiză, că am pierdut, aşa a fost să fie, dar noi am pregătit fiecare meci la victorie”, a subliniat reprezentantul echipei din Dăeşti, George Popolan.

„Nu vrem decât ca echipa care va fi cea mai bună să câştige!”

„În acest moment, avem doar 19 puncte în cont, iar target-ul stabilit la început era acela de a obţine cel puţin 20 în tur. Aşadar, suntem sub ceea ce ne-am propus, iar dacă vom pierde la Horezu vom rămâne tot cu 19. Să nu uităm că avem foarte multe puncte cedate acasă, 12, în total, din trei înfrângeri şi tot atâtea rezultate de egalitate. Apoi, am irosit puncte în meciuri în care am condus cu 1-0 sau 2-0, dar s-au terminat la egalitate. Aşa cum s-a întâmplat şi în precedenta deplasare, de la Filiaşi, unde am avut 2-0 şi 3-2, dar ni s-a refuzat victoria după ce arbitrul ne-a anulat un gol şi un penalti clar, iar în schimb le-a acordat doljenilor un 11 metri inventat. Asta e, mergem mai departe! Şi de această dată, în Treapt, nu vrem decât ca echipa care va fi cea mai bună să câştige! Sperăm ca la acest meci să fie cât mai mulţi iubitori ai fotbalului şi să încurajeze cele două echipe vâlcene din Liga a III-a”, a încheiat George Popolan.