miercuri, ianuarie 27, 2021
Handbal

Metz Handball sau Team Esbjerg, adversara Vâlcii din sferturi. SCM îşi va afla rivala abia pe 8 martie

223Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea este 99,99 % calificată în sferturile Ligii Campionilor, după remiza obţinută la Ljubljana, iar acum îşi aşteaptă adversara din turul preliminar al Final Four-ului. În ceea ce priveşte echipa pe care SCM o va înfrunta în Top 8, lucrurile sunt încă departe de a fi decise, în condiţiile în care, în Grupa 1, bătălia pentru locul 1 e foarte echilibrată.
După ce Metz Handball s-a impus în Rusia, week-end-ul trecut, în faţa echipei Rostov pe Don (29-24), elevele antrenorului campion mondial Emmanuel Mayonnade (FOTO) deţin din nou prima şansă pentru a termina în frunte. Franţuzoaicele şi-au pierdut busola, la un moment dat, după ce au capotat în Capitală, cu CSM Bucureşti (27-32), iar apoi au remizat, acasă, cu Team Esbjerg (31-31). Între timp, echipa din Hexagon şi-a regăsit însă cadenţa, iar victoria din Rusia este o dovadă în acest sens.
Culmea, formaţia daneză a devenit acum marea rivală la supremaţie, după remiza din tur, dar şi în condiţile în care Metz Handball va juca meciul decisiv pentru primul loc chiar în fieful grupării nordice, pe 8 martie, în ultima rundă din Main Round!