Monden

Mic dejun savuros, la Brother’s Pub! Din 22 iunie, restaurantul le prezintă clienților combinația perfectă dintre un croissant și un sandviș!

932Vizualizari
De săptămâna aceasta, Brother’s Pub vine cu noutăţi pentru clienţii săi fideli, care aleg să servească micul dejun la restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu. „Sandwich sau croissant? De ce nu ambele!? Din 22 iunie, zilnic, între orele 9-13, puteți savura noile mic dejunuri, cu prosciuto, șuncă cotto, bacon și omletă. De asemenea, fiecare cafea poate fi asezonată cu un croissant, tot zilnic, între 9-13. Poftă bună!”, au transmis reprezentanţii Brother’s Pub, pe Facebook.

Restaurantul continuă şi promoţiile lansate încă din perioada de stării de urgenţă de anul trecut. Astfel, la trei pizze comandate, clienţii beneficiază de una gratis, iar la altă ofertă, pentru fiecare pizza, clienţii primesc o sticlă de Pepsi, de 1,25 l, sau o bere Tuborg, de 0,5 l.
Brother’s Pub – probabil cel mai bun pub din oraş! – vă aşteaptă în fiecare zi, de la ora 9 dimineaţa, până la 2 noaptea. „Aici, toţi suntem prieteni!”