vineri, aprilie 3, 2020
Monden

Miercurea aceasta, copiii din Mălaia au primit cadouri din partea primăriei. Cu acest prilej, a avut loc şi un spectacol al Teatrului Bambilici

97Vizualizari

În această săptămână, primarul Gabriel Ţolea le-a pregătit o mare surpriză copiilor din comuna Mălaia. Astfel, pe 18 decembrie, când a fost programată serbarea de final de an a elevilor, a avut loc şi o piesă de teatru destinată celor mici. Aceasta a început imediat după serbare, pentru a-i bucura la maximum pe cei mici. Spectacolul a fost susţinut de membrii Teatrului Bambilici, din Tg. Jiu, care vor veni în premieră la Mălaia.
„An de an, sărbătorile de iarnă sunt aşteptate cu plăcere de copii, mai ales că decembrie este şi luna cadourilor. În acest sens, miercuri, 18 decembrie, cei mici au avut o dublă bucurie. Astfel, de la ora 11.30, şcolarii şi preşcolarii din Mălaia au primit, ca de obicei, câte un pacheţel cu produse din partea primăriei, iar apoi au fost invitaţi la o piesă de teatru pentru copii. În această iarnă, Primăria Mălaia va acorda peste 200 de cadouri cu prilejul Crăciunului. 140 de pacheţele cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare au fost oferite, pe 18 decembrie, în satul Mălaia, cu prilejul serbării de final de an. Ulterior, vom mai oferi 35 de cadouri pentru copiii din Sălişte şi 30 pentru cei din Ciunget, în Ajunul Crăciunului”, a anunţat primarul PNL, Gabriel Ţolea.