vineri, mai 7, 2021
Handbal

Miercurea aceasta, de la ora 16.00, SCM Rm. Vâlcea o înfruntă pe SCM Gloria Buzău, în etapa a 7-a a Ligii Florilor

237Vizualizari

• meciul va avea loc pe teren neutru, la Braşov

În această săptămână, SCM Rm. Vâlcea va disputa primul meci oficial din 2021 din Liga Florilor. Echipa antrenată de Florentin Pera o va înfrunta, pe teren neutru, pe SCM Gloria Buzău, în cadrul celui de-al patrulea turneu pe care FRH îl organizează în actualul sezon. Partida va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 16.00, la Braşov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Elevele lui Florentin Pera au început anul 2020 cu o remiză împotriva echipei din Buzău

Interesant este faptul că SCM Rm. Vâlcea a început şi anul trecut tot cu un meci contra echipei din Buzău. Partida a avut loc pe 5 ianuarie 2020, pe terenul formaţiei antrenate de Ovidiu Mihăilă, şi s-a încheiat, oarecum surprinzător, la egalitate (26-26). Remiza le-a cam complicat viaţa vâlcencelor, iar dacă sezonul precedent nu s-ar fi întrerupt brusc din cauza pandemiei de Covid-19, cu rivala CSM Bucureşti având un meci mai puţin jucat, probabil că elevele lui Florentin Pera ar fi pierdut titlul naţional.

„Cred că vom câştiga cu Buzău! Nu vom mai avea în faţă o echipă atât de tare ca Gyor”

De această dată, oficialii din Sala Traian speră că lucrurile vor sta cu totul altfel, iar SCM Rm. Vâlcea se va impune la Braşov. De altfel, referindu-se la programul din următoarele două săptămâni al echipei, cu patru meciuri în două săptămâni, şi antrenorul Florentin Pera a declarat că speră ca formaţia pe care o pregăteşte să înceapă seria cu o victorie în faţa grupării din Buzău.
„Cred că vom câştiga cu Buzău, pentru că nu vom mai avea în faţă o echipă atât de tare ca Gyor şi jucătoare atât de bune ca ale formaţiei din Ungaria”, a subliniat Pera, după meciul cu multipla campioană a Europei, de duminică, 10 ianuarie.