Fotbal Național

Miercurea aceasta, fotbaliştii din Treapt trebuie să treacă încă un hop: testul de Coronavirus

674Vizualizari
În acest week-end, Flacăra Horezu va primi, pe teren propriu, vizita echipei CSM Jiul Petroşani. Până la meciul cu formaţia antrenată de Damian Militaru şi Toni Sedecaru, „olarii” jucătorii trebuie să treacă însă de testele Covid-19, pe care le vor face miercuri, 11 noiembrie.
„Aşa cum am mai declarat, testele Covid-19 au devenit un hop şi sperăm să trecem cu bine şi peste seria aceasta. Abia apoi ne vom gândi la meciul de sâmbătă, cu Jiul! Oricum, nu va fi uşor, deoarece întâlnim o echipă cu jucători cu experienţă. Sperăm să facem din nou un joc bun şi să obţinem încă o victorie. Acesta e obiectivul nostru. Dar trebuie să ne pregătim bine şi să ne mobilizăm la maximum pentru a bifa un nou rezultat favorabil”, a subliniat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.

Ionuţ Simeanu, sancţionat cu trei etape de suspendare după eliminarea de la Simeria

Din păcate, în partida din week-end, Flacăra Horezu nu se va putea baza pe serviciile lui Ionuţ Simeanu, care a primit trei etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul FRF, după cartonaşul roşu încasat la Simeria, în meciul cu CSM Deva. El a absentat deja în partidele cu Minerul Costeşti şi FC Hermannstadt 2, iar mai departe va sta pe tuşă şi cu CSM Jiul Petroşani, sâmbăta aceasta. Tânărul fotbalist născut în anul 2000 îşi va ispăşi astfel sancţiunea şi va fi apt de joc încă din prima rundă ce va avea loc în 2021, în luna martie.