Handbal

Miercurea aceasta, SCM Rm. Vâlcea are un meci lejer la Slobozia

230Vizualizari

După sincopa de la Buzău, de duminica trecută, SCM Rm. Vâlcea va disputa în această săptămână un nou meci în Liga Florilor. Campioanele en-titre ale ţării vor evolua, din nou, în deplasare, de această dată în fieful grupării AHCM Slobozia, una dintre codaşele întrecerii interne. Prin prisma diferenţei clare de valoare dintre cele două grupări, este evident că nu se va pune absolut deloc problema învingătoarei, ci doar a diferenţei de scor cu care se va încheia partida în favoarea formaţiei antrenate de Florentin Pera.
Meciul AHCM Slobozia – SCM Rm. Vâlcea va avea loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 17.30. Din păcate pentru suporterii echipei din Sala Traian, partida nu va fi transmisă LIVE pe micul ecran.

După ultimul meci din turul Ligii Florilor, elevele lui Florentin Pera vor juca la Cisnădie, în şaisprezecimile Cupei României

Dacă FRH nu va reveni asupra deciziei de excludere a echipei Corona Braşov, meciul din această săptămână va fi ultimul pe care SCM Rm. Vâlcea îl va mai disputa în turul Ligii Florilor. În calendarul iniţial, formaţia noastră trebuia să joace chiar în etapa a 13-a cu gruparea de sub Tâmpa, pe teren propriu. Deocamdată, partida a fost amânată, până ce va fi publicată hotârârea definitivă a Comisiei de Apel în cazul Corona Braşov.
În aceste condiţii, după deplasarea la Slobozia, următorul meci al SCM-ului va fi cel din Cupa României. În şaisprezecimile competiţiei KO, elevele lui Florentin Pera vor juca pe 15 ianuarie, de la ora 18.30, la Cisnădie, cu Măgura.