Handbal

Miercurea aceasta, SCM Rm. Vâlcea dispută o nouă partidă în Liga Florilor. Elevele lui Florentin Pera nu vor avea emoţii cu „U” Cluj

619Vizualizari
După succesul cu HC Zalău (31-27), care s-a conturat în repriza secundă, SCM Rm. Vâlcea va avea un examen mult mai lejer în această săptămână, în cadrul turneului Ligii Florilor ce se va desfăşura marţi şi miercuri, 30-31 martie. Cu această ocazie, echipele din competiţia internă de handbal feminin vor reveni la Sf. Gheorghe, în „Sepsi Arena”, unde e programată cea de-a 14-a etapă din sezonul actual (penultima din tur).
Conform „ţintarului” stabilit de FRH, formaţia antrenată de Florentin Pera va disputa chiar ultimul meci din cadrul turneului, miercuri, 31 martie, de la ora 18.45. Vâlcencele o vor ca adversară pe „U” Cluj, codaşa clasamentului, în faţa căreia nu îşi vor pune decât problema scorului final. Iar asta chiar dacă ardelencele au provocat o surpriză de proporţii în urmă cu două etape, în Sala Traian, când au remizat uluitor cu lidera CSM Bucureşti (27-27). „Bomba” a fost cu atât mai mare cu cât a fost „detonată” pe 9 martie, la doar trei zile după ce handbalistele din Capitală „măturaseră pe jos” practic cu SCM Rm. Vâlcea, în aceeaşi locaţie (33-24).
De această dată, lucrurile vor sta cu totul altfel! Elevele lui Florentin Pera au fost deja avertizate că nu trebuie să trateze cu uşurinţă meciul cu „U” Cluj, astfel că o surpriză este exclusă. SCM Rm. Vâlcea va câştiga şi o va face la un scor cât mai mare. Cele mai clare victorii obţinute de formaţia din Sala Traian în acest sezon au fost cu Crişul Chişineu-Criş (40-23) – rezultat anulat între timp, Dacia Mioveni (39-22), CSM Galaţi (33-20) şi Activ Prahova Ploieşti (29-16).
Sursă foto: Facebook