sâmbătă, februarie 27, 2021
Handbal

Miercurea aceasta, Vâlcea primeşte vizita Craiovei, în Sala Traian

313Vizualizari

• meciul din etapa a 19-a a Ligii Florilor va începe la ora 17.00 şi va fi transmis LIVE de TVR 1

După victoria la pas cu „U” Cluj (34-26), de marţea trecută, SCM Rm. Vâlcea a înfruntat-o, în week-end, pe IK Savehof, în Liga Campionilor, în faţa căreia elevele lui Florentin Pera s-au impus, de asemenea, fără să se forţeze prea mult (28-20). Pentru deţinătoarea titlului naţional, vor urma însă, din nou, două meciuri într-o săptămână. Primul va fi cel de pe teren propriu cu SCM Craiova, din Liga Florilor, după care va avea loc duelul din deplasare, cu Audi ETO Gyor, în cea mai puternică întrecere inter-cluburi din Europa.
În condiţiile în care Vâlcea a pierdut şefia în campionatul intern, pentru formaţia noastră nu există altă variantă decât victoria în partida cu gruparea din Bănie, care e antrenată de selecţionerul naţionalei României, Bogdan Burcea. Având în vedere rezultatul consemnat în tur (27-23 pentru SCM Rm. Vâlcea), e evident că tot echipa pregătită de Florentin Pera va porni cu prima şansă şi în această partidă, iar la final îşi va trece în cont încă 3 puncte preţioase.

Suporterii vâlceni o pot vedea la lucru pe noua achiziţie, sârboaica Zeljka Nikolic

Meciul SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova va avea loc miercuri, 4 martie, de la ora 17.00, şi va fi transmis LIVE de TVR 1. Cu această ocazie, suporterii campioanei României o vor putea vedea la lucru şi pe noua achiziţie a formaţiei noastre, sârboaica Zeljka Nikolic (extremă dreapta, 29 de ani) – în fotografie, pe rândul de jos, prima din dreapta – care va evolua din vară la gruparea din Sala Traian. Altfel, duelul cu formaţia din Bănie precede derbiul cu CSM Bucureşti, care e programat peste exact o săptămână, mai precis miercuri, 11 martie, de la ora 18.30, în Capitală.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea – Handbal Feminin