luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Miercurea aceasta, Viitorul Dăeşti joacă în devans cu CS „U” Craiova 2, în etapa a 4-a din Liga a III-a

452Vizualizari
În pofida startului şovăielnic, Viitorul Dăeşti rămâne principala favorită la promovare în Liga a II-a din seriile 5 şi 6, iar, încet-încet, va urca spre culmea clasamentului. După trei etape, echipa de la Fedeleşoiu se află pe locul 4, la doar 1 punct în spatele liderei CSM Alexandria, singura formaţie care i-a învins pe elevii lui Călin Cojocaru (3-0).
În această săptămână, vicecampioana Seriei a VI-a din sezonul trecut va primi, pe teren propriu, vizita grupării CS „U” Craiova 2. Ţinând cont de faptul că lotul „satelitului” din Bănie este alcătuit, în general, din fotbalişti tineri, Viitorul Dăeşti va porni cu prima şansă la victorie. Practic, în acest duel, se va pune doar problema diferenţei de scor de la final, formaţia de la Fedeleşoiu fiind pregătită pentru un „galop de sănătate”.
Meciul Viitorul Dăeşti – CS „U” Craiova 2 se va disputa în devans faţă de celelalte jocuri din etapa a 4-a. Astfel, partida de la Fedeleşoiu este programată miercuri, 14 septembrie, de la ora 17.00. Acest duel va avea loc aproape în acelaşi interval orar cu cel din Treapt, dintre Flacăra Horezu şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu, aşa că microbiştii vâlceni trebuie să aleagă din timp unde vor merge, pentru că nu pot fi în două locuri deodată.