duminică, aprilie 11, 2021
Politică

Mihai Bănuţ, unul dintre tinerii de elită ai PSD Vâlcea care vrea să candideze pentru funcţia de primar. La doar 24 de ani, are deja un CV impunător…

3.73KVizualizari

Mihai Bănuţ a absolvit, în anul 2017, Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” – Sibiu. Apoi, a făcut masterul în Protejarea şi Valorificarea Patrimoniului Istoric, iar, acum, urmează să ia disertaţia şi în „Administraţie Publică Europeană”. La ora actuală, el este unul dintre specialiştii Muzeului ASTRA şi profesor la Liceul „Constantin Noica” – Sibiu. Mihai Bănuţ a fost reprezentant al studenţilor în Senatul Universităţii şi vicepreşedinte al Studenţilor Social-Democraţi, din Sibiu. Pe scurt, deţine un CV care te cam dă pe spate, cu toate că are doar 24 pe ani.
Originar din Cernişoara, el s-a înscris în competiţia pentru funcţia de primar în localitatea natală. Luna aceasta, Mihai Bănuţ va afla, în cadrul şedinţei Biroului Local, dacă va fi nominalizat pentru o eventuală candidatură. „Îmi iubesc mult localitatea natală şi, tocmai de aceea, am decis să-mi depun candidatura. Sincer, încă de când eram mai mic aspiram la această funcţie. Sunt de părere că am suficientă experienţă, mai ales în domeniul accesărilor fondurilor europene şi cred că ştiu destul de bine cum se administrează o localitate”, a spus Mihai Bănuţ.