Monden

Mihai Bobonete, Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu (alias Micutzu) şi alţi mari artişti de stand-up comedy vor veni la Brother’s Sport Hub

294Vizualizari
Managerul de la Brother’s Pub, Marius Voican, spune că, până ce autorităţile nu vor ridica restricţiile cauzate de Covid-19, nu vor putea fi organizate şi celelalte evenimente tradiţionale în incinta restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu, din Rm. Vâlcea. Este vorba de spectacolele de stand-up comedy, recitalurile unor muzicieni şi piesele de teatru de cafenea. Pe viitor, însă, în incinta bazei sportive Brother’s Sport Hub (fosta „Oltchim”), va fi construit un restaurant unde vor putea susţine spectacole nume grele de stand-up comedy din ţara noastră.

„În urmă cu ceva timp, am fost contactat de la Sibiu, pentru a găzdui, din nou, la Brother’s Pub, o piesă de teatru de cafenea, dar momentan încă nu poate fi vorba de aşa ceva. Iar asta deoarece nu se pot organiza spectacole în interior. Până şi varianta de a le face în condițiile în care ni s-ar permite să găzduim clienți la o treime din capacitate, în speţă, vreo 15-20 de oameni, e exclusă. Din toamnă, dacă interdicţiile vor fi menţinute, evenimentele de acest gen vor putea avea loc însă în incinta restaurantului pe care îl voi construi la baza Brother’s Sport Hub, care va avea aproximativ 200 de metri pătraţi în interior. În faţa localului, va fi construită o pergolă cu acoperiş retractabil, pe care s-o putem folosi şi iarna. Restaurantul va mai dispune şi de geamuri care se vor ridica vara, astfel încât şi interiorul să fie ca o terasă. Fiind vorba de un spaţiu mult mai mare, acolo vor putea intra lejer peste 150 de oameni. Atunci, vom chema şi numele arhi-cunoscute din segmentul de stand-up din ţară, cum ar fi Mihai Bobonete (Bobiţă, din serialul „Las Fierbinţi”), Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu (alias Micutzu), dar şi alţii. Vom putea să organizăm oricând seri LIVE!”, a menţionat Marius Voican.