Diverse

Mihai Desrobitu a bătut prin KO și e în Top 300 mondial. Viitorul sună bine! Campion susținut de Annabella și Paradis Resort🥇🥇🥇

431Vizualizari

Mihai Desrobitu a avut două meciuri de box în mai puțin de o lună și a reușit, de fiecare dată, să facă senzație din rong. Astfel, prima dată, s-a impus la Memorialul „Marius Băluță”, organizat la Rm. Vâlcea, apoi, la Cluj-Napoca. Desrobitu este cel mai bine cotat boxer profesionist din Vâlcea, la ora actuală, iar viitorul sună bine pentru el.

Am obținut două victorii, ambele prin KO. Cum se spune: merge pumnul, iar, de acum încolo, voi fi și mai puternic. Mi-am propus să lupt cel puțin 6-7 ani la acest nivel. M-am pregătit bine, mai ales în ultima lună. La Cluj-Napoca, am avut un adversar mult mai experimentat, din Georgia, cu 18 meciuri câștigate, dintre care 8 prin KO. Asta în timp ce eu aveam doar 6 meciuri la activ și 3 KO. A fost un meci bun, pentru palmaresul meu și voi ajunge în primii 300 în lume, la nivel PRO. Le mulțumesc firmelor Annabella, Pensiune Paradis, Brother’s Pub și tuturor prietenilor mei care mă susțin. Bineînțeles, toate aceste meciuri nu puteau fi câștigate fără antrenamentele excelente oferite de Mihai Barbu și Alex Panek, care au fost mereu alături de mine. Frații mei! Organizatorii galei de la Cluj-Napoca au acceptat să îmi ofere acest meci de top. E clar că nu am dezamăgit, mai ales că am câștigat spectaculos. Alex Mocian mi-a dat încredere, Marcel Boboc m-a ajutat mult să particip la gală. Oamenii m-au aplaudat. Mi-au zis că am făcut spectacol. E clar că după fiecare meci câștigat, va fi tot mai greu. Anul viitor, vreau să atac o centură la Rm. Vâlcea. Însă voi avea nevoie și de sprijinul autorităților locale, deoarece e vorba de un eveniment puternic. Vreau să trec la 8 reprize de luptă la meciul următor. Va fi un pas greu, dar mă voi antrena foarte bine cu Alex Panek și Mihai Barbu„, a declarat Mihai Desrobitu, cel mai bun boxer profesionist din Vâlcea al momentului.