vineri, iulie 10, 2020
Sporturi

Mihai Desrobitu le ştie bine şi la fotbal, nu doar să dea pumni în ring!

752Vizualizari

Pugilistul Mihai Desrobitu a jucat în campionatul Smart Cup Vâlcea, la echipa Enygma, alături de Marius Mihalcea, Romeo Stoian şi alţi prieteni apropiaţi, mai toţi culturişti şi tari în pumni. Desrobitu a demonstrat că ştie bine şi joaca cu mingea, cu doar să împartă pumni adversarilor. „S-a văzut, în jocul său, că are o foarte bună condiţie fizică, dar şi o tehnică pe măsură. Oricum, în echipa lui au fost majoritatea sportivi, carer trag mereu de fiare la sală”, a spus Dragoş Muscalu, organizator Smart Cup Vâlcea.
„Joc fotbal mereu când am ocazia, însă doar pe teren mic. Joc pentru plăcerea mea, de a face mişcare, mai ales că e un sport complet. Voi continua să mă antrenez în continuare la box, să fiu mereu în formă. După sărbători, vreau să boxez în străinătate. Acesta a fost obiectivul meu, încă de la început. Adică, trebuie să mă gândesc şi la asta, pentru că, în fond, nu iei pumni în faţă doar de plăcere… Sunt costuri mari, mai ales cu alimentaţia, care este specială. Nu poţi mânca orice. Sincer, poate lumea crede că glumesc, dar, lunar, alimentaţia mă poate costa şi 40 de milioane. Nu pot mânca ouă cu cartofi prăjiti, parizer, salam, cârnaţi şi shaorma. Aşa, nu vei face niciodată performanţă!”, ne-aa declarat Mihai Desrobitu.
„Aş dori să mulţumesc lui Catani Udrea – Galicea, care mă susţine mereu, conducerii Petros Gyros, dar şi lui Marius Voican – de la Brothers’ Pub şi Naşu Lucian, de la Mojito Club – Olanu, care au fost mereu aproape de mine. Bineînţeles, mulţumesc şi antrenorilor şi prietenilor mei! Ideea e că eu vreau să ajung cât mai sus în acest sport. Nu mă opresc aici!”, a mai adăugat pugilistul antrenat de Marius Băluţă, Alex Obadă şi Alex Panek.