miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Județean

Mihai Diaconescu, plin de umor, a anunţat un nou transfer la Unirea Tomşani: Ghiţă Covid, jucător care va purta numărul 19 pe tricou! :))

784Vizualizari
Pe întregul continent european, toate meciurile de fotbal s-au oprit, pe timp nedeterminat. FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Torinp, Manchester City, FCSB ori Dinamo şi alte cluburi se mai pot vedea doar în retrospectivă. Probabil că acest lucru va mai dur până în luna septembrie, când se vor relua competiţiile. Doar la Unirea Tomşani se mai fac încă transferuri. În glumă, bineînţeles! Mihai Diaconescu, preşedintele clubului, un om cu imaginaţie bogată şi bun simţ al umorului, ne-a dezvăluit despre cine e vorba.
„Pe cine să mai transferăm domnilor…? Noi, ca şi celelalte echipe, l-am adus pe Ghiţă Covid, care poartă tricoul cu numărul 19. Joacă titular, se sperie toţi de el, aşa că dă multe goluri! Însă, nu pentru mult timp. Îl vom scoate pe linie moartă în curând şi vom aduce alţi jucători mult mai talentaţi. Nu de alta, dar Ghiţă ăsta a cam început să facă atmosferă nocivă la echipă! Mai trebuie să şi glumim, pentru că e nevoie să fim în formă bună zi de zi!”, a subliniat oficialul de la Unirea Tomşani.