Fotbal Județean

Mihai Diaconescu (Unirea Tomșani) s-a vaccinat anti-Covid 19. Nu i-a fost teamă să-și arate mușchii. „A strâmbat asistenta două ace în brandul meu!” :))))

530Vizualizari
Mihai Diaconescu, președintele echipei Unirea Tomșani, rămâne unul dintre cei mai carismatici și culți oameni de fotbal din Vâlcea, cu peste 40 de decenii de activitate în domeniu. În vârstă de 68 de ani, el a mers special la Bălcești și s-a vaccinat contra virusului COVID-19. Povestea sa e de caterincă, pentru că nu avea cum altfel.
„Dacă mi-a fost teamă?! Nici vorbă! Nu am simțit absolut nimic. O plăcere chiar… Dar m-am pregătit din timp pentru asta. Am cumpărat două gantere de 3 kilograme fiecare și m-am apucat de sport. Păi, ce, doar domnul președinte Iohannis să aibă brandul mare? Plus că făceam 420 de genuflexiuni pe zi și cel puțin tot atâtea flotări. Păi, să vă spun, că s-a făcut mușchiul atât de tare, că a rupt doamna asistentă două ace în brațul meu, până să îmi facă vaccinul… Lăsând gluma deoparte, am decis să ma vaccinez, în special, din cauza diabetului de care sufăr și a vârstei. Nu trebuie să ne fie teamă. Trebuie să fim înțelepți, ca să trecem mai repede peste nebunia asta”, a mărturisit Mihai Diaconescu.