duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Județean

Mihai Hăloiu (CS Mădulari): E normal ca AJF să ceară o garanție de participare în campionat! Nu te poți retrage după două meciuri!

466Vizualizari
CS Mădulari se numără printre puținele echipe din județ care vor să joace în mini-sezonul de Liga a IV-a care va începe, cel mai probabil, week-end-ul acesta sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare. Oficialul Mihai Hăloiu a precizat că politica clubului din localitatea administrată de primarul Daniel Dimulescu a fost respectarea competiției și a regulilor sale.
„Sincer, noi nu am disputat niciun amical până acum. Dar tot ne-am înscris. Am avut, week-end-ul trecut, 15 jucători prezenți la primul nostru antrenament, iar asta înseamnă că e dorință mare de a începe campionatul. Sincer, așteptăm de mult să jucăm. Ne gândim să mai aducem câțiva jucători săptămâna aceasta. În ceea ce privește garanția de 6000-7000 lei pe care AJF vrea să o oprească înainte de startul campionatului, mi se pare un lucru normal. Nu te poți retrage după două meciuri, dacă ai luat bătaie la scor mare. Deci, cine vrea să joace, trebuie să fie serios sau pierde acești bani. Nu ţi-i fură nimeni din cont. Sunt destinați pentru arbitraje, teste, deci, pentru desfășurarea competiției în cele mai bune condiții”, a declarat Mihai Hăloiu, reprezentantul echipei CS Mădulari.