luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Diverse

Mii de copii fac zilnic fotbal în Vâlcea. „N-am auzit nici măcar de un singur caz de COVID printre ei. La noi, e paranoia mare! În Franța, campionatele se dispută fără teste”

403Vizualizari
La nivelul județului Vâlcea, mii de copii fac fotbal în cadru organizat, la cluburi afiliate la AJF. Până acum, niciun antrenor nu a auzit de vreun copil infectat cu noul coronavirus, deși toată lumea se sperie când vine vorba de sportul în grup. Gicu Deaconescu a precizat că guvernanții trebuie să găsească o soluție pentru a da drumul competițiilor oficiale cât mai repede.
„În Franța, unde am prieteni cu care discut periodic, se dispută campionatele de copii și juniori și fără teste pentru COVID-19. La noi, parcă paranoia este prea mare. Sincer, până acum, nu am auzit nici măcar de un caz de copil cu coronavirus. S-ar afla repede, dacă ar apărea aşa ceva. Fotbalul, de fapt, sportul, în general înseamnă sănătate. Imaginați-vă să ții un copil acasă timp de un an, când el e pasionat de antrenamente. Toţi cei mici trebuie încurajați să facă sport. De la orice vârstă”, a subliniat antrenorul Gicu Deaconescu, președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Vâlcea.