marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Milorad Cumpănășoiu: Am avut și 200 de spectatori la meciurile echipei noastre, Minerul Berbești. De aia, trebuie să lăsăm deoparte orgoliile și să sprijinim fotbalul!

1.04KVizualizari
Orașul Berbești va dispune, poate chiar de la sfârșitul acestui sezon, de unul dintre cele mai moderne stadioane de fotbal din județ. CNI a alocat deja fondurile necesare pentru această super-investiție. Primarul Milorad Cumpănășoiu, fost jucător la Minerul Berbești, speră că, pe parcurs, toți colegii săi din Consiliul Local își vor da seama de importanța pe care o are susținerea financiară a acestei activități sportive.
„Minerit nu mai avem în localitate, hai să omorâm și sportul! Facem doar dughene, să vindem câte ceva. Atât mai putem! La Mateești, am avut și câte 200 de spectatori la meciurile noastre de pe teren propriu. Deci, oamenii vor fotbal! Nu mai au mai nimic interesant în zona noastră. Le-am cerut în continuu sprijin consilierilor locali, doar să menținem echipa! Minerul Berbeşti nu e a mea, a lui X sau a lui Y. Le dau lor echipa, doar s-o mențină și să continue în campionat! Nu mă deranjează! Ar fi păcat să ne desființăm, după ce am reușit să obținem fonduri pentru a face un stadion foarte frumos în oraş”, a explicat primarul PNL din Berbești, Milorad Cumpănășoiu.