vineri, septembrie 22, 2023
Diverse

Milorad Cumpănășoiu bate record după record, în Berbești. Nici cei mai optimiști locuitori nu ar fi visat asta. Vezi ce alte surprize vor urma!

1.05KVizualizari

Zilele trecute, conducerea administrativă a orașului Berbești a făcut recepția finală a lucrărilor de asfaltare a drumurilor incluse în proiectul finanțat pe programul guvernamental “Anghel Saligny”. Este vorba de modernizarea drumurilor Amzulești și Valea Mare, pe o lungime de 5,9 kilometri, cu rigole și podețe de acces la toate proprietățile private. A fost primul proiect din țară realizat pe PNAS. Tot în satul Amzulești, a fost introdusă, de curând, și alimentarea cu apă, cu fonduri locale. De asfalt și apă curentă, beneficiază acum sute de locuitori, care poate nu ar fi visat niciodată că vor avea condiții excelente. Primarul Milorad Cumpănășoiu le-a mulțumit colegilor din primărie, care au fost „principalii actori” în realizarea acestor investiții deosebit de așteptate de comunitatea și promite că surprizele nu se vor opri aici.

2022 a fost un an foarte aprig și greu, deoarece s-au ținut licitații la foc continuu. A fost nevoie de un volum uriaș de muncă din partea colegilor mei, cărora le mulțumesc. Dar, împreună, am reușit să facem ceva deosebit. Am asfaltat toată zona centrală, unde am făcut spații verzi, am adus multe lucruri frumoase la școli și nu numai. Avem poate cel mai modern stadion din Vâlcea. Deci, se poate, dacă se vrea și se muncește. Colegii mei merită tot respectul! În zona de blocuri, vom mai asfalta strada Tudor Vladimirescu și vom face rigole unde se introduce canalizarea. Vom avea și piste de biciclete, pe drumurile județene, pe o lungime de 14 kilometri. O alte veste foarte bună este legată de centrul medical de permanență. Vom semna contractul în curând și ne vom apuca de treabă. Investiția se va face în satul Târgul Gângulești, la fostul dispensar. Va fi ceva foarte frumos, care va deservi mii de locuitori din zona noastră. Aici, va fi gardă de permanență, pentru primă urgență, dar și pentru consiliere”, a explicat edilul PNL din Berbești, Milorad Cumpănășoiu.