vineri, mai 7, 2021
Fotbal Județean

Minerul Berbeşti a avut în intenţie să participe primăvara aceasta în Liga a IV-a

136Vizualizari
Patru echipe au luat startul în mini-turneul organizat de AJF Vâlcea pentru desemnarea campioanei judeţene în 2021. Este vorba de FC Băbeni, FC Păuşeşti Otăsău, Chimia 1973 Rm. Vâlcea şi CS Mădulari, ultima fiind promovată în Liga a IV-a, la sfârşitul sezonului 2019-2020, care a fost întrerupt de pandemia de Covid-19.
Şi alte echipe au avut însă în intenţie să participe în acest campionat, dar au renunţat din diferite motive. Astfel, cea mai cunoscută grupare care a rămas pe dinafară a fost, cum se cunoaşte, Cozia Călimăneşti (vicecampioanei ultimei ediţii a Superligii), care nu s-ar fi încadrat în termenul limită impus de AJF Vâlcea.
Potrivit surselor noastre, un alt club de tradiţie al Vâlcii a fost foarte aproape să se înscrie în mini-Liga a IV-a, în acest caz fiind vorba de Minerul Berbeşti (care a terminat pe locul 10 în ultimul sezon al Ligii a IV-a). Până la urmă, echipa de fotbal din oraşul administrat de primarul Milorad Cumpănăşoiu nu a mai confirmat însă participarea în competiţie.