Fotbal Național

Minerul Berbeşti, primul adversar al „olarilor”. Meciul are loc joi, 18 iulie, de la ora 18.30, în Treapt

456Vizualizari

Staff-ul tehnic de la Flacăra Horezu, reprezentat de Adi Popa, Cristi Munteanu şi Marian Deaconescu, a fixat deja primul amical pe care echipa din Treapt îl va disputa în această vară. Astfel, „olarii” vor juca joi, 18 iulie, de la ora 18.30, pe teren propriu, cu Minerul Berbeşti (Liga a IV-a). „Cu această ocazie, vom testa mai mulţi jucători tineri, pe care îi avem în vedere pentru a-i legitima din noul sezon. Probabil că vor mai apărea însă şi alţii în probe la echipă, de aceea îi vom păstra doar pe cei care au valoare”, a spus Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.
Pe lângă meciul cu Minerul Berbeşti, până în prezent, Adi Popa a mai bătut în cuie doar un alt amical, cu Minerul Costeşti, pe 3 august, în Treapt. Confruntarea cu vicecampioana Superligii va avea loc chiar între cele două tururi ale Cupei României, ceea ce înseamnă că este posibil ca Horezu şi Costeşti să se mai înfrunte o dată şi în turul 2, dacă „ortacii” vor depăşi prima rundă, din 31 iulie. „Pe lângă cele două amicale care au fost anunţate deja, cu Berbeşti şi Costeşti, vom mai fixa cu siguranţă alte 3-4 partide de pregătire până pe 24 august, când e programat startul Ligii a III-a. Vom stabili adversarii şi zilele când vom juca împotriva acestora în zilele următoare”, a adăugat Adi Popa.
Aşa cum am mai anunţat, graţie poziţiei superiore din sezonul trecut, Flacăra Horezu va intra în Cupa României din turul secund, care va avea loc la începutul lunii viitoare.