marți, octombrie 20, 2020
Fotbal Național

Minerul Costeşti a dat lovitura la Cisnădie! Radu Rădulescu a băgat Măgura în negură!

355Vizualizari
Vineri după amiază, Minerul Costeşti a disputat cel de-al doilea meci în deplasare din această săptămână. Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. au evoluat în fieful formaţiei Măgura Cisnădie, în faţa căreia au reuşit să se impună la limită, cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Radu Rădulescu (FOTO – la minge), în minutul 77.
După ce au încasat şapte „boabe” în urmă cu trei zile, în fieful liderei Viitorul Şelimbăr (care între timp a raportat cazuri de Covid-19 şi nu a mai putut disputa meciul de la FC Hermannstadt 2, din acest week-end), „ortacii” au arătat o altă faţă în partida de azi de la Cisnădie. Echipa din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu a bifat astfel primul succes din actualul sezon al Ligii a III-a, după ce, week-end-ul trecut, îşi trecuse în cont şi primul punct, graţie remizei din Zăvoi cu CSM Jiul Petroşani (2-2).
Aşa cum se cunoaşte, Măgura Cisnădie a avut un start bun în actualul sezon al Ligii a III-a, fiind neînvinsă în cele patru etape de până acum (în care a obţinut trei victorii şi o remiză), dar de această dată a capotat. De menţionat este şi faptul că Minerul Costeşti a reuşit să câştige pe un teren unde Flacăra Horezu a pierdut în urmă cu trei etape, cu acelaşi scor (0-1).