Fotbal Național

Minerul Costești a pierdut cu 2-1 meciul cu Viitorul Șimian, dar păstrează șanse importante de a rămâne în Liga a III-a

2.24KVizualizari
Minerul Costești a pierdut la limită, cu scorul de 2-1, meciul tur, din deplasare, din cadrul barajului de menținere în Liga a III-a, contra echipei Viitorul Șimian, deţinătoarea titlului judeţean din Mehedinți. Partida s-a disputat pe Stadionul „Severnav”, din Drobeta Turnu Severin, Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Gabriel Iosu (în minutul 29) şi Daniel Mişea (71), dar formaţia antrenată de Marius Vlădoi a redus din diferență prin Petru Proteasa, în minutul 73.
„A fost un meci greu, prin prisma faptului că adversarii au practicat un joc foarte dur. Au fost numeroase lovituri cu cotul, permise de arbitru, din păcate. A fost un duel extrem de dur, cum nu am mai văzut de foarte mult timp..  În pofida scorului final, noi am avut cele mai mari ocazii de a marca, prin Dede Trașcă și Radu Rădulescu. Ambii au trimis mingea în bară… Suntem încrezători în șansele noastre de a ne menține în Liga a III-a”, a declarat Sergiu Holtei, președintele clubului Minerul Costești.
Calificarea în Liga a III-a va fi decisă duminica viitoare, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, partida retur urmând a începe la ora 17.30.