miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Național

Minerul Costeşti a pierdut, din nou, cu ACSO Filiaşi, cu acelaşi scor ca în tur. Florin Cioablă, marcator pentru echipa doljeană

286Vizualizari
Duminică, 5 decembrie, în ultima etapă din 2021 din Liga a III-a, Minerul Costeşti a înfruntat-o, la Orleşti, pe ACSO Filiaşi. Gruparea doljeană a câştigat această partidă cu acelaşi rezultat ca în tur, 4-0 (după 2-0, la pauză). Golurile au fost înscrise de Viorel Vîlcică (în minutul 18), Eduard Dina (40, din penalti), Cosmin Calu (72) şi Florin Cioablă (83). Ultimul dintre marcatori a fost fotbalist la Flacăra Horezu, într-o perioadă în care echipa din Treapt făcea senzaţie în Liga a III-a.
Aşa cum se cunoaşte, în urmă cu doar trei zile, joi, 2 decembrie, ACSO Filiaşi s-a duelat cu CS „U” Craiova, în sferturile Cupei României, în faţa căreia a pierdut cu 3-0. La Orleşti, jucătorii antrenaţi de Victor Naicu n-au acuzat însă deloc şocul înfrângerii şi nici oboseala după partida din Bănie.
Minerul Costeşti a terminat astfel anul 2021 pe ultima poziţie în Seria a VI-a, cu doar 4 puncte în cont. Dacă ţinem cont de valoarea arătată de celelalte echipe care vor evolua în play-out, din luna martie a anului viitor, „ortacii” au şanse ZERO să se salveze de la retrogradare.