joi, octombrie 22, 2020
Fotbal Național

Minerul Costeşti avea programate două meciuri în această săptămână, ambele în deplasare. „Ortacii” vor disputa însă doar unul

238Vizualizari
În această săptămână, Minerul Costeşti trebuia să dispute două meciuri în Liga a III-a, ambele în deplasare. În primul rând, era vorba de restanţa cu Viitorul Şelimbăr, din runda inaugurală a sezonului, despre care s-a spus că urma să se joace marţi, 29 septembrie, de la ora 15.00. Până duminică, 27 septembrie, oficialii de la Costeşti nu au primit însă nicio înştiinţare din partea FRF în privinţa programării partidei. Cel mai probabil, duelul a fost amânat, de această dată probabil la solicitarea echipei sibiene, care a avut un program foarte încărcat în ultima perioadă, cu meciuri şi deplasări foarte grele: la Cugir – în Cupa României, la Dăeşti şi Horezu – în campionat.
Aşa cum se cunoaşte, iniţial, meciul Viitorul Şelimbăr – Minerul Costeşti a fost amânat din cauză că, la vremea respectivă, unul dintre „ortaci” (Claudiu Traşcă – alias „Dede”) a fost depistat pozitiv la testul de Covid-19. Culmea, în prezent, lucrurile se prezintă şi mai grav pentru Minerul Costeşti, doi jucători fiind încă infectaţi cu coronavirus, în timp ce Narcis Mazilu s-a vindecat deja! Cu toate acestea, staff-ul tehnic a putut încropi un lot de 16 pentru duelul cu Gilortul Tg. Cărbuneşti, de sâmbăta trecută.

Partida cu FC Hermannstadt 2 va avea loc vineri, 2 octombrie, de la ora 15.00, la Răşinari

Singurul meci pe care nou-promovata din Vâlcea îl va disputa în această săptămână în Liga a III-a va avea loc vineri, 2 octombrie, de la ora 15.00, când Minerul Costeşti va evolua în fieful echipei AFC Hermannstadt 2, colegă de suferinţă în subsolul Seriei 7, cele două fiind singurele fără niciun punct acumulat după trei etape. Partida va avea loc pe Stadionul Comunal din Răşinari (Sibiu), unde elevii lui „Ţeţe” Vlădoi (FOTO) speră să obţină prima victorie din acest sezon, având în vedere că adversara are doar fotbalişti tineri în lot.